Prečo predať nehnuteľnosť  s realitným maklérom?
18. 02. 2021

Prečo predať nehnuteľnosť s realitným maklérom?

Každý z nás je iný a preto každý z nás má iný motív, na základe ktorého koná. Čo v prípade predaja nehnuteľnosti? Prečo by ste ju mali predať spolu s realitným maklérom?  

Už dlho pracujem v realitách a zo skúseností viem, že predávajúci sa rozhodnú pre spoluprácu s realitným maklérom, ak majú z toho prínos či úžitok. Uvádzam tu 7 rozhodujúcich motívov predávajúceho, nájdete sa v nich? 

 

7 rozhodujúcich motívov predávajúceho

1. POHODLIE

Ste veľmi vyťažení v každodennom živote a predaj nehnuteľnosti by vám spôsobil obmedzenie vašich pracovných i voľnočasových aktivít alebo pracujete v zahraničí? Obráťte sa na realitného makléra, ktorý vám uľahčí predaj. Ten za vás bude prezentovať vašu nehnuteľnosť, zverejní ju na realitných portáloch, bude za vás chodiť na obhliadky s potenciálnymi záujemcami, ušetrí vám čas, ktorý je pre vás tak vzácny. Zjednoduší vám proces predaja, ktorý môže dokončiť aj sám napr. na základe vášho splnomocnenia.

2. ISTOTA

Patríte k tým predávajúcim, ktorí chcú mať na obhliadkach preverených záujemcov a finančne pripravených kupujúcich? V čase "korony" sa spoľahnúť na niekoho, kto zabezpečí ochranu vášho zdravia aj majetku? Kto zaistí bezpečnosť celého procesu predaja, právny servis, vyplatenie kúpnej ceny a bezproblémové odovzdanie nehnuteľnosti? Obráťte sa na skúseného realitného makléra s dlhoročnou praxou, ktorý dohliadne na všetko, čo s predajom nehnuteľnosti súvisí.

3. STAROSTLIVOSŤ

Chcete zaopatriť svoje deti a vnúčatá a zabezpečiť im z predaja svojej nehnuteľnosti spokojnú budúcnosť? Milujete svoju rodinu a priateľov a chcete im dopriať tú najlepšiu starostlivosť pri predaji? Nájdite si spoľahlivého makléra, ktorý sa postará o všetko pri predaji vašej nehnuteľnosti, či vašich blízkych. Takého, ktorý vám bude užitočným sprievodcom od samého začiatku predaja až po prepis energií u rôznych dodávateľov služieb, odhlásenie dane z nehnuteľnosti a iných záležitostí.

4. KVALITA

Záleží vám na tom, aby predaj vašej nehnuteľnosti bol nadštandardný, lebo vaša nehnuteľnosť nie je obyčajná a zaslúži si kvalitný predpredajný, predajný aj popredajný servis? Vyhľadajte profesionálneho makléra, ktorý vždy urobí niečo naviac. Takého, ktorý pracuje zodpovedne, zodvihne telefón aj cez víkend či večer. Cení si vami zverenú mu dôveru, pravidelne vás informuje ako prebieha proces predaja a nájde pre vás najideálnejšie riešenie a najlepšieho kupujúceho.

5. BEZSTAROSTNOSŤ

Túžite po predaji vašej nehnuteľnosti bez akýchkoľvek svojich starostí a námahy? Nechcete sa zaťažovať čímkoľvek ohľadom jej predaja? Chcete mať pokoj od obhliadok, jednaní, no máte záujem o najrýchlejší a najlepší výsledok? Zverte predaj svojej nehnuteľnosti maklérovi, ktorému bude skutočne záležať na tom, aby ste mali s predajom čo najmenej starostí a mohli využívať svoj čas podľa vlastných predstáv.

6. NOVINKY

Viete, že žijeme v dobe webovej a na predaj nehnuteľnosti už nestačia iba fotografie? Zaujímate sa o nové trendy, hľadáte nové možnosti a riešenia? Chcete využiť pri predaji najmodernejšie prostriedky prezentácie? Oslovte na predaj svojej nehnuteľnosti makléra, ktorý sa novinkám nebráni, naopak využíva ich pri svojej práci a aj vďaka nim predáva rýchlejšie a za viac.

7. ZISK

Rozumiete reči čísiel a potrebujete chytrého makléra, ktorý dokáže predať vašu nehnuteľnosť za najvyššiu možnú cenu na trhu? Preferujete spoluprácu s minimálnymi vlastnými nákladmi a najvyššími výnosmi? Obráťte sa na makléra, ktorý disponuje najnovšími informáciami, pozná realitný trh, má bohaté skúsenosti, je efektívny  a záleží mu na dosiahnutí zisku pre klienta. Rád vám isto sprostredkuje aj výhodný nákup ďalšej nehnuteľnosti.

Ktorý z motívov u vás prevažuje alebo je ich viac, na základe čoho sa rozhodujete? 

Plánujete v blízkej dobe predaj nehnuteľnosti alebo niekto z vášho okolia a potrebujete sa o tom poradiť? Riešite aktuálne predaj svojej nehnuteľnosti a potrebujete s ním pomôcť? 

Som tu pre vás a teším sa na našu úspešnú vzájomnú spoluprácu.

Bc. Beáta Kohiarová, RSc.
Autor: Bc. Beáta Kohiarová, RSc.

Vďaka viac než 13 ročným skúsenostiam na realitnom trhu pomáham ľuďom predať nehnuteľnosti bezpečne, výhodne a rýchlo.

Špecializujem sa na predaje a prenájmy v Levoči, Spišskej Novej Vsi a ich okolí, tu mám najviac predaných nehnuteľností a spokojných klietov. 

Začínala som s prácou realitnej maklérky v Spišskej Novej Vsi a moje prvé kroky po realitných cestách v roku 2010 boli pod značkou RE/MAX, s ktorou som ukončila spoluprácu v roku 2018 z osobných a rodinných dôvodov. V súčasnej dobe ma nájdete pod vlastnou značkou BEA REALITY Levoča, ktorá je členom Realitnej únie SR.

Práca realitnej maklérky ma skutočne baví a snažím sa ju robiť tak, aby boli moji klienti spokojní. Ľudia sa môžu na mňa obrátiť s dôverou, ak potrebujú riešiť svoje starosti či majú obavy s predajom, ak hľadajú človeka skúseného, vzdelaného, zodpovedného, čestného, trpezlivého, vytrvalého, s individuálnym a ľudským prístupom, ktorý im zabezpečí realitný servis, aký potrebujú.

Pokiaľ Vás čokoľvek ďalšie o mne a o mojej práci pre klientov zaujíma, neváhajte ma kontaktovať. Rada sa s Vami stretnem osobne. Teším sa na spoluprácu.

Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie


Stiahnite si zadarmo

7 chýb pri predaji nehnuteľnosti

spracovaním osobných údajov